Wiele lat po śmierci Kiary i Kovu Lwia Ziemia upadła... Sawanna podzieliła się na dwa królestwa: Srebrną Ziemię i Krwawą Ziemię, na terenach zaś nieco oddalonych powstała Zmarła Ziemia. Dołącz do jednego ze stad i przeżyj niezwykłe przygody. Losy innych zależą od Ciebie!!!
Imię: Geoparda
Wygląd:Czarny gepard, ma białe łatki, kiedyś dostała od jakiegoś człowieka magiczny wisiorek.
Charakter:Miła, jednak dla wrogów jest zła, nawet okropna, uprzykrzy życie każdemu kto jej przeszkodzi, zabawna, inteligentna oraz sprytna.
Historia: Kiedy się urodziła, jej ojciec jej nie zaakceptował, zaatakował jej matkę, na szczęście, była ona córką przywódcy stada, jednak, jej ojciec okazał się silniejszy nawet od niego, zabił go. Matka uciekła ze mną do lasu, tam mieszkaliśmy aż do czasu, kiedy ukończyłam sześć miesięcy, wtedy znalazł ich jej ojciec, zabił on jej matkę, Geparda rzuciła się na niego, jakimś cudem wygrała, dzięki sprytowi oraz inteligencji. Uciekła, błąkała się przez następne sześć miesięcy, aż znalazła stado, to było stado krwawej ziemi, początkowo, dzięki kłamstwu, jakimś cudem dostała się do stada, jednak po roku jego przywódca kazał się jej wynosić, czemu? Tego nikt nie wie. Poszukiwała nowego stada, aż w końcu trafiła tutaj, poznała Kompulu, zaprzyjaźniła się z nią, od niedawna jest jej przyrodnią siostrą.
Ranga:Myśliwy
Ostatnio edytowany przez Jua (2013-07-23 18:27:19)
Derp, nawet niezłe. Ale usuń śmieszne rzeczy, i rangę na przykład.. Szpieg? Wojowniczka, czy coś w tym stylu. Ah, i pamiętaj - jesteś moją przyrodnią siostrą, więc szanuję Cie bardziej niż Sakure. I daj jakiś wiek zbliżony do mojego, Np. 3,5 lat. Zmień historię na to, aby przypominała, że jesteś moją przyrodnią siostrą.
I wtedy będzie Ok.
Akceptuję